Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

Den bedste måde at tackle din tandlægeskræk

Ondt i maven, svedige håndflader og en altoverskyggende lyst til at aflyse. Dette er nogle af de mest almindelige symptomer på tandlægeskræk.

De fleste af de personer, som lider af tandlægeskræk, er godt klar over, at tandlægebesøg har stor betydning for deres tænders sundhed. Ikke desto mindre overtager frygten styringen, og det betyder, at mange undgår tandbehandlinger og undersøgelser.

5 gode råd til dig

Hos Bergstrøms Tandklinik har vi i mange år hjulpet patienter med tandlægeskræk med at genvinde kontrollen og komme tilbage på rette tand spor. Derfor har vi god erfaring med, hvad der virker i kampen mod tandlægeskræk – og dette har vi samlet i fem gode råd til dig. Dette er råd, som du kan bruge både inden, du kommer til tandlæge, mens du ligger i tandlægestolen og efter dit besøg hos os.

  1. Erkend din tandlægeskræk og vær indstillet på at gøre noget ved tilstanden. Dette er en forudsætning for at afhjælpe problemet.
  2. Vælg en tandlæge, du har tillid til. Det er vigtigt, at du er tryg ved behandlingen.
  3. Planlæg dit tandlægebesøg om morgenen – så undgår du at gå nervøst rundt og vente hele dagen.
  4. Fortæl din tandlæge, hvad du har brug for – uanset om det er et håndspejl, en pause, smertefri behandling eller musik i ørerne.
  5. Gå regelmæssigt til tandlægen. Konsultationer med et par måneder frem for et års mellemrum er med til at gøre dig tryg ved situationen.

Tal med din tandlæge om problemet

Disse fem råd er gode at tage udgangspunkt i for at løsne op for problemet. Men vil du din tandlægeskræk fuldkommen til livs, kommer du ikke udenom at indvie din tandlæge i dine tanker.

Som tandlæge vil vi gerne tage ekstra hensyn til dig med tandlægeskræk. Har du tandlægeskræk, vil det således ikke alene være en stor hjælp for os, men også en hjælp for dig, hvis du ved undersøgelsens start eller ved din ankomst til klinikken fortæller os om din tandlægeskræk.

Så vil vi tilrettelægge behandlingen med udgangspunkt heri, tilbyde ekstra smertelindring samt yderligere information om den forestående behandling.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 18.30
Onsdag: 08.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-15.30
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os