Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

Forebyggelse – altid bedre end behandling

Problemer med tænderne ryger tit og ofte ind som en højdescore, når det kommer til ting, man gerne vil undgå.

Dette skyldes ikke alene, at det kan være ubehageligt og forbundet med smerter at skulle have foretaget tandbehandlinger, men også det faktum, at det kræver, at man skal til lommerne.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at forebygge problemer med dine tænder. Er du i tvivl om, hvordan du forebygger, eller trænger du blot til at få opfrisket din hukommelse, giver Tandkrone dig her et indblik i, hvilke primære ting, du skal have for øje.

Sådan forebygger du bedst

Før alt andet kommer daglig tandpleje. At passe og pleje dine tænder på dagligt basis er det bedste, du kan gøre for at forebygge tandproblemer såsom huller i tænderne.

Daglig tandpleje indebærer to daglige tandbørstninger – typisk én om morgenen og én om aftenen – med en god tandbørste med tætte børstehård. Din tandbørste skal helst ikke være for hård, da dette kan medføre skader på tænder og tandkød. Derudover er brug af tandtråd et godt supplement til tandbørstningen.

Udover dine daglige tandplejevaner er den bedste vej til forebyggelse at gå regelmæssigt til tandlægen. Hos tandlægen kan du nemlig få foretaget forebyggende behandlinger såsom tandrensning, der er et afgørende tiltag for at undgå at komme i en situation, hvor behandling er den eneste udvej.

Din tandlæge kan desuden gøre dig opmærksom på områder, du bør skænke særlig stor opmærksomhed med tandbørsten samt give dig konkrete og personlige råd til, hvordan du bedst muligt forebygger tandproblemer derhjemme.

Vi svarer på dine spørgsmål

Børster du dine tænder grundigt nok? Og hvor tit du bør du gå til tandlægen?

Det er ikke altid nemt for dig at kende svarene på sådanne spørgsmål, da du af gode grunde ikke er ekspert inden for tænder. Derfor er det rart at have en tandlæge, hvor hjælpen altid er nær.

Har du spørgsmål til, hvordan du undgår behandling gennem forebyggelse, er du derfor altid velkommen til at kontakte os hos Tandkrone.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 18.30
Onsdag: 08.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-15.30
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os