Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

Er tandblegning skadeligt?

Mange mennesker har i dag et ønske om at få foretaget en tandblegning for at få flottere og hvidere tænder. Men i forbindelse med ønsket om at få bleget sine tænder, melder der sig for manges vedkommende et vigtigt spørgsmål: Er tandblegning skadeligt?

Dette er et spørgsmål, der er relevant at forholde sig til, idet naturlige tænder helst skal holde sig sunde så lang tid som muligt.

Vores tandblegning er ikke skadelig

Hos Tandklinikken Bergstrøm kan vi give dig et klart svar på spørgsmålet: Hvis du får bleget dine tænder på vores klinik, er tandblegning ikke skadeligt.

Vi foretager tandblegning med skånsomme men effektive midler med veldokumenteret effekt.

Inden vi påbegynder tandblegning, foretager vi desuden en grundig undersøgelse af dine tænder, som skal tjene som en vurdering af, hvorvidt dine tænder er egnede til blegning. Er dine tænder meget slidte, kan tandblegning skade tænderne yderligere, og i sådanne tilfælde fraråder vi behandling. Er dine tænderne derimod sunde, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne tilbyde tandblegning, der ikke er skadeligt for dine tænder.

Sådan virker vores tandblegning

Kaffe, te, rødvin, bær, visse krydderier og rygning er nogle af de ting, som er berygtede for at misfarve tænder. Heldigvis kan vi hjælpe dig med at gøre noget ved dette problem.

Når det er muligt at gøre tænder hvidere skyldes det, at de farvestoffer, som giver tænderne et misfarvet udtryk, ligger yderst i tændernes emalje. Her er de mulige at påvirke, ved at gå ind og arbejde med farvestoffernes kemiske sammensætning. Det er således disse misfarvende stoffer, vi arbejder med, når vi foretager tandblegning.

Vores tandblegning virker ved at påføre en blegegel på tænderne, som effektivt går ind og nedbryder misfarvningerne, som over tid har aflejret sig i emaljen.

To skånsomme metoder til tandblegning

Der findes to måder at blege tænder på: Klinikblegning og hjemmeblegning. Du kan frit vælge, hvilken af de to metoder, du bedst kunne tænke dig at benytte dig af. Og heller ikke her skal du frygte for dine tænders sundhed. Begge metoder er nemlig skånsomme for dine tænder, og du får således samme skånsomme tandblegning, uanset om tandblegningen foregår på klinikken eller i dit eget hjem.

Klinikblegning

Klinikblegning er den mest traditionelle form for tandblegning. Ved klinikblegning renses dine tænder først grundigt, inden et blegemiddel påføres tænderne. Herefter anvendes en speciel lampe, som lyser på tænderne. Den blegende effekt opstår, når lampens lys indgår i reaktioner med blegemidlet.

Får du foretaget tandblegning i klinikken, varer det behandlingen normalt omkring en time, og det varierer fra person til person, hvor mange blegninger, der er nødvendige for at opnå det ønskede resultat.

Hjemmeblegning

Vælger du at blege dine tænder derhjemme, får du udleveret to specialfremstillede plastikskinner – til henholdsvis overmunden og undermunden – samt en blegegel. Denne blegegel skal du påføre skinnerne, inden du sætter blegeskinnerne på plads i munden.

Når blegegelen kommer i kontakt med tænderne, vil dine tænder blive hvidere. Skinnerne anvendes normalt mellem en halv time og to timer hver dag, indtil det ønskede resultat er opnået. Du vil få grundig information om, hvor meget blegegel du skal påføre skinnerne, samt hvor længe du kan forvente at skulle anvende skinnerne.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 18.30
Onsdag: 08.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-15.30
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os