Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

BERGSTRØMS TANDKLINIK – din tandlæge tæt på Jægerspris

Vi er en tandlæge ikke langt fra Jægerspris, der tilbyder tandbehandling til personer i alle aldre og med alle typer af behov. Dette afspejler sig i høj grad i vores udbud af behandlinger, der spænder bredt og dermed favner mange målgrupper.

Vi udfører alt fra forebyggende tandpleje til tandbehandling, når skaden er sket. Fælles for alt vores arbejde er, at en omsorgsfuld tilgang går hånd i hånd med moderne arbejdsgange for at sikre, at du får en positiv oplevelse i vores tandlægeklinik tæt på Jægerspris.

Tandlæge nær Jægerspris med omsorgsfuld og smertefri behandling

Det har stor betydning for os, at vores patienter føler sig trygge, når de besøger vores klinik. Derfor vægter vi tillid og tryghed højt allerede fra dit første besøg, og vi sørger for at italesætte tanker og eventuelle problemer.

Vi er en tandlæge i nærheden af Jægerspris, hvor omsorgsfuld behandling er et nøgleord, og derfor tilbyder vi smertefri behandling til alle patienter.

Gode materiale og effektive metoder

Kun det bedste er godt nok, når vi behandler patienter i vores klinik. Derfor gør vi en dyd ud af at forsyne vores klinik med nyeste udstyr og ikke mindst holde vores viden opdateret, således at vi kan tilbyde behandlinger udført med høj faglighed. Dette gør os til en moderne tandlæge ikke langt fra Jægerspris med fingeren på pulsen.

Derudover lægger vi vægt på ene og alene at benytte os af sikre og gennemtestede materiale i vores behandlinger. Uanset om du skal have foretaget forebyggende tandpleje eller en konkret behandling, kan du derfor trygt stole på, at du er i kyndige hænder.

Hjælpen er altid inden for rækkevidde

Har du prøvet at have tandpine? Eller har du været ude for en tandskade? Så ved du om nogen, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne komme til tandlæge.

Der er nemlig få ting, der er lige så ubehagelige som pludseligt opståede smerter eller skader på tænderne, og derfor kan det være en stor tryghed at vide, at du kan modtage hurtig hjælp i vores klinik ikke langt fra Jægerspris.

Hurtig tandlægehjælp spiller ikke alene en stor rolle for dit velbefindende, men det er også afgørende for den behandling, der er mulig at give. Derfor tilbyder vi akut tandbehandling. På denne måde er du sikret behandling samme dag, som problemet opstår, og dermed undgår du såvel smerter som forværring af situationen.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte klinikken – så får du behandling hos din tandlæge nær Jægerspris så hurtigt som muligt!

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 18.30
Onsdag: 08.00-15.00
Torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-15.30
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os