Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

Tandlæge Ølstykke

Hvis du bor i Ølstykke, og du gerne vil finde en tandlæge tæt på dit hjem, er Bergstrøms Tandklinik et trygt valg. Tandklinikken ligger på Jernbanegade i Frederikssund, og det er nemt at komme hertil fra Ølstykke. Hos os får du en tandlæge, som har en lang erfaring og en stor viden om faget.

Om os

Hos Bergstrøms Tandklinik lytter vi til dig, og vi sørger altid for at have en grundig dialog med vores patienter. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker og gøre din oplevelse med dit tandlægebesøg, så behageligt som muligt. Vi har en omsorgsfuld tilgang til vores patienter, og vi forsøger så vidt muligt at tilpasse vores behandlinger efter den enkeltes behov.

Vi har mange års erfaring, og vi sikrer hele tiden at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget. Det gør vi blandt andet ved at efteruddanne os løbende og sparre og dele vores viden og erfaringer med hinanden.

Vi ved derfor, hvad der rører sig af nye teknologier inden for tandlægeverdenen. Vi kender til de nyeste behandlingsformer og det bedste udstyr på markedet, og det stræber vi hele tiden efter selv at kunne tilbyde vores patienter. Som patient hos os kan du derfor føle dig tryg ved at få en professionel og tidssvarende behandling med udgangspunkt i de bedste teknikker og det bedste udstyr.

Vores behandlinger

Vi kan tilbyde en lang række forskellige behandlinger, og du kan være tryg ved at få behandlinger udført af professionelle, rutinerede tandlæger.

Vi kan blandt andet foretage almindelige forebyggende behandling og pleje, paradentosebehandling, plastfyldninger, krone- og bro behandlinger, proteser og implantater. Vi kan herudover foretage kosmetiske behandlinger som for eksempel tandblegning, og vi kan også udføre professionel tandkirurgi.

Kontakt din tandlæge tæt på Ølstykke

Hos Bergstrøms Tandklinik får du en tandlæge, som er hurtig at komme til fra Ølstykke, og som giver dig en behandling, du kan være tryg ved. Vi tager os god tid til dig, og vi giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling.

Klinikken ligger på Jernbanegade 13 A 1.MF, 3600 Frederikssund, en kort køretur fra Ølstykke. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi og møde din tandlæge. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig og fortæller dig mere om klinikken. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved din tandlæge, og vælger den rigtige for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tandlæge i Ølstykke - Her ses kortet over Ølstykke, hvor vi bl.a. udfører tandblegning-min

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Kontakt

Tlf.:​ 47 31 05 15
E-mail: tandklinikken-frederikssund@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 15.00
Onsdag: 08.00-18.00
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os