Jernbanegade 13 A, 1. mf | 3600 Frederikssund

Tandlæge Slangerup

Søger du en omsorgsfuld tandlæge i nærheden af Slangerup? Så er Bergstrøms Tandklinik et godt valg. Vores klinik ligger på Jernbanegade i Frederikssund, hvor du hurtigt kan komme til fra Slangerup. Vi har mange års erfaring, og vi sørger for hele tiden at holde os ajourført inden for tandlægebranchen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller spørgsmål. Vi har åbent for nye patienter, og vi finder gerne en tid til dig, hvis du har brug for det.

Behandlinger hos os

Hos din tandlæge på Bergstrøms Tandklinik kan du få foretaget en lang række forskellige behandlinger. Du kan få lavet alt fra plastfyldninger, paradentosebehandlinger, krone- og brobehandlinger og implantater til kirurgi og kosmetiske behandlinger såsom tandblegninger.

Vi kan naturligvis også udføre almindelige forebyggende behandling og pleje. Vi anbefaler, at du kommer til et regelmæssigt tandeftersyn. På den måde vil du i høj grad kunne forebygge tandproblemer og mange gange nå at undgå store tandproblemer. Hvis du selv passer godt på dine tænder, og du får regelmæssige, forebyggende tandteftersyn i klinikken, vil du skabe de bedste forudsætninger for et sundt og stærkt tandsæt livet ud. Når du prioriterer de regelmæssige tandeftersyn, vil du på den måde kunne holde dine tandlægeregninger lave, fordi eventuelle tandproblemer bliver taget i opløbet, før de bliver komplicerede.

Hvis du står med en akut tandskade kan vi også give dig en akut tandlægetid, så du hurtigt kan få udbedret problemet og få eventuelle smerter lindret.

Tandlægeskræk

Hvis du har det ubehageligt med at skulle til tandlæge, og du måske forsøger at undgå eller udskyder dine tider hos, er vi de rigtige til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at hjælpe mennesker med at mildne deres tandlægeskræk og gøre dem rolige og trygge ved at skulle til tandlæge.

For at du kan få så god en behandling som muligt, som hele tiden gør det nemmere for dig at komme til tandlæge, tager vi os god tid til at lytte til dig og dine behov. Fortæl os endelig, hvordan du har det, og hvad der er vigtigt for dig for at føle dig tryg. Så ved vi, hvordan vi hjælper dig bedst, og vi kan tilpasse vores behandling efter det. Nogle gange kan det også skabe tryghed at få information og at blive inddraget godt. Det gør vi naturligvis altid, men vi har gerne ekstra fokus på de områder, der er vigtige for dig.

Kontakt vores tandlægeklinik i Slangerup

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil være ny patient i vores klinik.

Du finder klinikken en kort køretur på 12 minutter fra Slangerup. Nedenfor kan du finde en rutevejledning til klinikken. Vi glæder os til at byde dig indenfor og give dig vores bedste behandling.

Klinikken

Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund

CVR: 16645079

Kontakt

Tlf.:​ 47 31 05 15
E-mail: tandklinikken-frederikssund@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00 - 15.00
Onsdag: 08.00-18.00
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00
Weekend: LUKKET

Medlem af

×

Menu

Ring op

Skriv til mig
Telefontid er fra 7:45 mandag - fredag

Får du ikke fat i os telefonisk, så skriv til os ved at benytte nedenstående formular.


Find os